Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://ammattiaikuiset.fi/ ja se on laadittu / päivitetty 15.06.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Tarkistuksessa olemme käyttäneet apuna https://wave.webaim.org -palvelua.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

  • Kontrasti: Sivustolla on muutamassa kohdassa oranssia tekstiä, joka ei saavutettavuutta ajatellen erotu riittävästi valkoisesta taustaväristä.
  • Sosiaalisen median syötteet: Sosiaalisen median päivitysten näkyminen sivustolla aiheuttaa sivuston lähdekoodiin otsikoita ja linkkejä, joissa ei ole sisältöä. Nämä elementit eivät ole sivustolla visuaalisesti nähtävissä. Ongelman korjaaminen sivuston tehneen ulkopuolisen tahon toimesta ei ole onnistunut, joten pyrimme korjaamaan syötteet itse mahdollisimman pian.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse: petra.goos@lahti.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000